Haber
2020-03-11 15:17:34
EĞİTİM BİR-SEN KAYSERİ 1 NOLU ŞUBE OKULLARARASI VOLEYBOL TURNUVASI

EĞİTİM BİR-SEN OKULLARARASI VOLEYBOL TURNUVASI ŞARTNAMESİ

1-Müsabakalarda Türkiye Voleybol Federasyonu oyun kuralları geçerlidir.

2-Turnuvaya son başvuru tarihi 25 Mart 2020’dir. Bu tarihten sonra başvurulara göre turnuva tarihi belirlenerek kura çekimi gerçekleştirilecek olup, kura çekilişine dileyen takımlar temsilcisi ile katılabilir.
Turnuva takvimine ait tarihler gerekli görüldüğü takdirde Turnuva Tertip Komitesi tarafından değiştirilebilir.

3-Müsabakaların başlangıç saatinde hazır olmayan takımlar 15 dakika beklenir. Bu süre içerisinde salonda hazır olmayan takımlar hükmen yenik sayılır.

4-Takımlar; en az 6, en fazla 12 sporcu ile turnuvaya katılabilirler. Turnuva Bay, Bayan farketmeksizin karma oynanacak olup Turnuvada yer alan oyuncuların okulun öğretmeni,memuru, hizmetlisi veya personeli olmaları gerekmektedir. Okulun Öğrencisi ile Turnuvaya katılım sağlanamaz. Kurumundan yeterli sayıda sporcu personel çıkaramayan takımlar transfer hakkına sahip değildir.

5-Tüm müsabakalar hafta içi saat 17.00’den sonra belirlenecek salonda oynanacaktır.

6- Turnuva herkesin katılımına açık olup kurumlar kendi kurum adıyla turnuvaya katılabilirler.

7-Takım listelerinden, listede kaptan olarak belirtilen kişi sorumludur. Takım listesinin teslimi esnasında listede yer alan her oyuncuya görev yeri belgesi yada kurum müdüründen onaylı liste yeterli olacaktır. Tertip Komitesine teslim edilen listelere ekleme veya çıkarma yapılamaz.

8-Her takımın kaptanı müsabaka anında sahada bulunmak ve müsabaka başlamadan önce esame listesini, müsabaka anında ise pozisyon kağıtlarını doldurarak imzalayıp müsabaka hakemine teslim etmek zorundadır.

9- Turnuvaya katılan takım sayısı 8’den az olması durumunda karşılaşmalar lig usulü tek devreli (her takım kendi arasında bir maç yapacak) düzenlenecektir ve dereceye giren takımlar maçlar sonunda en çok puanı toplayan takımdan itibaren sıralanacaktır. Katılımın 8 ve üzeri takım olması durumunda kura ile gruplar oluşturulacak yada eleme usulü oynatılacaktır.

10-İtirazlar yazılı olarak tertip komitesine yapılacaktır. Tertip komitesi itiraz dilekçesinin kendilerine ulaşmasının ardından 1 gün içerisinde kararlarını açıklayacaktır.

11-Turnuvanın yürütülmesinden tertip komitesi sorumludur. Her türlü durum karşısında tertip komitesinin alacağı kararlar kesin olarak uygulanacaktır.

12-Takımlar spor malzemelerini kendileri temin edeceklerdir. Takımlar müsabakalara üzerinde numara olan formalarla çıkmak zorundadırlar. Spor salonunda sadece spor ayakkabısı giyilecektir. Dışarıda giyilen ayakkabılarla salona girilmesi kesinlikle yasaktır.
13-Turnuva kurallarına uymayan veya centilmenlik dışı davranan sporcular veya takımlar turnuvadan ihraç edilecektir.

14-Turnuvada dereceye giren ilk 3 takıma kupa, sporcularına madalyalar verilecektir.

15- Turnuvada maçları yönetecek hakem/hakemler maç öncesinde Tertip Komitesi tarafından belirlenecektir.
Katılan tüm takımlara başarılar dileriz.

TERTİP KOMİTESİ:
-Aydın KALKAN (Başkan)
-Latif KÜÇÜK (Üye)
-Halil DİCLE (Üye)
-Ahmet MEYDANİ (Üye)
-Mahmut İNCETÜRKMEN (Üye)

 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen