Haber
2016-11-04 15:16:06
İŞ YERİ TEMSİLCİLERİMİZLE İLK TOPLANTIMIZI YAPTIK

Eğitim Bir Sen, İşyeri Temsilcileriyle istişare toplantısı yaptı        

                Eğitim Bir Sen Kayseri 1 Nolu Şube, Kayseri'deki tüm okullardaki işyeri temsilcileriyle istişare toplantısı düzenlemeye  başladı. Konuyla  ilgili  açıklamalarda bulunan Aydın Kalkan, geçen yıl tüm okul müdürlerimizle istişare toplantısı yaptık, bu toplantıların çok verimli olduğunu gördük. Eğitimin sorunları ve idarecilerimizin önerileri tartışıldı. 2016-2017 yılını ise işyeri temsilcilerimizle istişare toplantıları şeklinde planladık, ifadelerini kullandı.

                Eğitim Bir Sen Kayseri Şubesi işyeri temsilcileri istişare toplantısına Talas ilçesinde bulunan yetmişe yakın okulun temsilcileriyle başladı. Toplantıda Eğitim Bir Sen  Talas İlçe  temsilcisi Mehmet Albostan işyeri temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür etti ve Talas'ta çok diri bir ekiple çalıştıklarını anlattı. Albostan, üye sayımızı yedi yüzün üzerine çıkaracağız, gitmediğimiz öğretmenler odası kalmayacak ve tüm eğitimcileri sendika ailemize dahil etmeye çalışacağız, şeklinde konuştu.

                Toplantının ilerleyen bölümlerinde Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, 402 bini Aşkın üyesiyle  eğitim hizmet kolunun yetkili sendikası ve Türkiyenin  en büyük sivil toplum kuruluşu Eğitim-Bir-Sen olarak 24 yıldır özlük ve özgürlük mücadelesi veriyoruz, dedi.

                Aydın Kalkan, eğitim çalışanlarının mali ve sosyal haklarını korumak ve geliştirmek, sorunlarını gündeme getirmek  ve çözmek, herkes için daha iyi eğitim anlayışıyla eleştiri ve öneriler ortaya koymak, ücretlerde ve gelir dağılımında adaleti sağlamak hedefleri için çalışıyor ve üretiyoruz, şeklinde konuştu.

                Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Aslantürk, işyeri temsilcilerine kendi görev alanlarıyla ilgili sunum yaptı ve toplantı daha sonra fikir alışverişiyle  devam etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen