Kayseri 1 Şubesi

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi Mart Ayı Divan Toplantısı Yapıldı.

Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi Mart Ayı Divan Toplantısı Yapıldı.
Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi Mart Ayı Divan Toplantısı 10.03.2013 tarihinde Kule Restoranda yapıldı.Toplantıya İl milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri,Eğitim-Bir-Sen Kayseri şube başkanı Aydın Kalkan, kurum idarecileri ve okul temsilcileri katıldı.  
            Toplantıda bir konuşma yapan şube başkanı Aydın Kalkan, Her zaman olduğu gibi provokatörlerin iş başında olduğunu, yalan yanlış bilgiler üreterek kafaları karıştırmaya çalıştıklarını vurgulayarak “bu konuda uyanık olmalıyız” uyarısında bulundu. Kalkan, sendika çalışmaları hakkın da açıklamalar yaparak “çalışmalarımıza hız verip 15 Mayısta daha güçlü olarak mutabakat imzalamalıyız” dedi. Merkeze insanı aldıklarını vurgulayan Kalkan, “Biz ideolojik sendikacılık yapmıyoruz. Biz özlük ve özgürlük sendikacılık yapıyoruz. Kimsenin arka veya yan bahçesi değiliz. Öyle olsaydı yetkiye 10 yıl önce alırdık. Biz emeğimizle alnımızın teriyle sendikacılık yapıyoruz. Bundan sonra da böyle olacak” dedi.
Daha sonra il ve ilçe yönetim kurulları toplantısı yapılarak Antalya Bera otel toplantıları ve çalışmalar değerlendirildi.
İyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.
              Mustafa KURBAN
      Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi
Başkan Yardımcısı ( Basın ve İletişim )