Kayseri 1 Şubesi

Memur-sen Huzurevi’ni Ziyaret Etti

Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan ve Memur-Sen Kadın Kolları Komisyonu başkanı Ayten ÖZSOY ve üyeleri, Bem-Bir-Sen il şube başkan Mehmet Karakaş, Diyanet-Sen ve Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu üyeleri 20.03.2013 tarihinde Yaşlılar Haftası münasebetiyle Huzurevi’ni ziyaret etti.
18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi'ne ziyarette bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Aydın Kalkan ve sendika kadın kolları komisyonu üyeleri, yaşlılara çiçek dağıtarak, sohbet etti.
Aydın Kalkan, huzurevinde yaptığı konuşmasında, "Memur-Sen olarak kadın kolları komisyonlarımızın düzenlemiş olduğu 18-24 Mart tarihleri arası Yaşlılar Haftası münasebetiyle burada bulunuyoruz. Bildiğimiz gibi bizim geçmişimiz, geleneğimiz yaşlılara sahip çıkmamızı emrediyor, bu gün biz yaşlılarımıza sahip çıkmalıyız ki biz yaşlandığımızda da bize sahip çıkılsın" ifadelerinde bulundu.
Yaşlılara sahip çıkılmasının dinimizin gereği olduğunu belirten Kalkan, "Kuran-ı Kerim'in emrine göre, anne ve babalarımıza, yaşlılarımıza sahip çıkmak durumdayız. Bu münasebetle Memur-Sen ailesi olarak yaşlılarımızı ziyarete geldik. Onlara çiçek hediye edeceğiz, hal ve hatırlarını sorup sohbet edeceğiz" diye konuştu.
 

              Mustafa KURBAN
      Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi
Başkan Yardımcısı ( Basın ve İletişim )