Kayseri 1 Şubesi

Memur-Sen’den Ak Partiye Geçmiş Olsun Ziyareti

Memur-Sen’den Ak Partiye Geçmiş Olsun Ziyareti
AK Parti Genel Merkezi'ne lav silahlı saldırı sebebiyle Memur-Sen Kayseri il temsilcisi ve Şube başkanları 21.03.2013 tarihinde AK Parti Kayseri il başkanlığına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete Memur-Sen Kayseri il temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen şube başkanı Aydın Kalkan,  Diyanet-Sen şube başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, Sağlık-Sen şube başkanıFaruk Doğan, Bem-Bir-Sen şube başkanı Mehmet Karakaş, Toç-Bir-Sen şube başkanı Mehmet Andaç, Büro-Memur-Sen şube başkanı Mustafa Yılmaz, Enerji-Bir-Sen şube başkanı, Taha Atila, Birlik-Haber-Sen şube başkanı Koray Koca, Bayındır-Memur-Sen şube başkanı Ragıp Akkurt, Ulaştırma-Memur-Sen  şube başkanı Ali Arıkan, Kültür-Memur-Sen şube başkanı Mahmut harmancı ile  Eğitim-Bir-Sen şube başkan vekili Harun Göztaş ve Basın ve İletişimden sorumlu başkan yardımcısı Mustafa Kurban katıldı.
 20 Mart 2013 tarihinde AK Parti Genel Merkezi'ne lav silahlı ve Adalet Bakanlığı'na el bombalı saldırıları kınadıklarını belirten Memur-Sen Kayseri il temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen şube başkanı Aydın Kalkan,   “ Artık terör olaylarında ülkemizde hiçbir insanın ölmesini istemiyoruz. Bu vahşetin durmasını istiyoruz. 30 yıldır ülkemize insanlarımıza ve bölgemize büyük acılar yaşatan terör olaylarının son bulmasını istiyoruz. Bunun bazı kötü niyetli şer odaklarından başka kimseye faydasının olmayacağını herkesin görmesi gerekir. Hem AK Parti Genel Merkezi'ne hem de Adalet Bakanlığı'na yapılan saldırıları demokrasimize, birliğimize yapılmış olarak görüyoruz ve şiddetle kınıyoruz. Partinize, Bakanlığımıza ve sizlere geçmiş olsun diyoruz” diye konuştu.
AK Parti Kayseri il başkan yardımcısı ve başkan vekili Avukat Kubilay Hasan Gürcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek “ Bu nazik ziyaretinizden dolayı bütün Memur-Sen başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu tür saldırıların bizi yıldıramayacağını defalarca söyledik yine söylüyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği, demokrasimiz için ne gerekiyorsa yapacağımızı artık herkes görüyor. Milletimizin ve Memur-Sen gibi büyük sivil toplum kuruluşlarının terörün bitirilmesi için bize büyük destek verdiklerini biliyoruz. Bizim için en önemli destek budur. El birliği ile inşallah bu terör belasından kurtulacağız” dedi.
İyi dilek ve temennilerle ziyaret sona erdi.
           Mustafa KURBAN
      Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi
Başkan Yardımcısı ( Basın ve İletişim )