Kayseri 1 Şubesi

Talas’ın Eğitim-Öğretim Durumu Değerlendirildi.

Talas’ın Eğitim-Öğretim Durumu Değerlendirildi
Talas Kaymakamı Dr. Sefer Yılmaz, Şube Başkanımız Aydın Kalkan, Şube Yönetim Kurulu üyelerinden Harun Göztaş, Abudder  Elbey, Talas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri H.Mehmet Aslan ve Mustafa Gürbüz ile Talas’ın eğitim-öğretim durumu değerlendirildi.
Kaymakam Dr. Sefer Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının toplumun önemli dinamiklerinden biri olduğunu belirterek, “Hizmetlerin hızlı ve verimli yürütülmesinde bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılması gerekmektedir. Hizmetlerin aksamasındaki en önemli faktörlerden biri de kurum ve kuruluşlar arasındaki iletişim ve işbirliği eksikliğidir. İlçemizdeki eğitim çalışanı sayısı bini geçmiştir. Bu sayı hızla artmaktadır. Hem ilçemizin hızla büyümesi hem de eğitim hizmetinin hızla değişmesi sebebiyle bu alanda yeniliklerin sürekli ve sıkı takip edilmesi gerekmektedir. statüko ile verimli hizmetler üretilemez. Yönetici ve eğitimciler mevzuata uygun fakat yeni fikirler ve pratik çözümler üretmelidir. Bu konuda okul yönetici ve öğretmenlerimizle çalışmalarımız devam etmektedir. Yenilikten ve değişimden korkmamalıyız. Ülkenin değişim ve gelişimi için eğitimcilerin öncülük yapması gerekir. Bu konuda eğitimcilere gereken değer verilmelidir.” dedi.
Şube Başkanımız Aydın Kalkan ise, Yılmaz’a, böyle faydalı bir değerlendirmeye vesile olduğu için teşekkür ederek, “Biz sendika olarak halka hizmet, hakka hizmet felsefesi içinde bütün kişi ve kuruluşlarla işbirliği içerisindeyiz. Bu güzel düşünceleriniz ve bize zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyoruz. Sizinle daha önce de bu konuda bir değerlendirme yapmıştık, bundan sonra da sürekli iletişim ve işbirliği içinde olacağız.  Faydalı hizmetlerinizi yakinen biliyoruz. İnşallah birlikte daha güzel hizmetler yapmak isteriz” diye konuştu. 29.05.2013
             Mustafa KURBAN
      Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi
Başkan Yardımcısı ( Basın ve İletişim )