Kayseri 1 Şubesi

Ahmet Özer Rektör ve Vali Yardımcısını Ziyaret Etti.

Eğitim-Bir-Sen genel başkan vekili Ahmet Özer Memur-Sen il divan toplantısı için geldiği Kayseri’de Erciyes Üniversitesi rektörü Prof. Dr. H. Fahrettin Keleştemur ve vali yardımcısı Erdoğan Aygenç’i makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyarete Memur-Sen il temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen şube başkanı Aydın Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Rektör ziyaretinde sendikal faaliyetlerden bahseden Özer, Erciyes Üniversitesinde sendikalaşma oranını çok düşük olduğunu vurgulayarak “ artık ülkemizde kamu çalışanları sendikalaşmaktadır. Buna toplum önderleri yardımcı olarak kaliteli sendikalaşma oluşturulabilir. Biz sizin bu konuda öncülük yapacağınızı ve uygun bir iklimin oluşmasını sağlayacağınızı düşünüyoruz. Boşluklar mutlaka doldurulur, önemli olan layıkıyla doldurulmasıdır” dedi.
Aydın Kalkan ise üniversite yerleşkesindeki sendika panolarının bütün sendikalar için yapıldığını ancak bir sendikanın faydalandığını bu durumun düzeltilmesi için muhtelif görüşme ve yazışmalara rağmen sekreterlik tarafından problemin çözülemediğini belirterek rektörden bu haksızlığın giderilmesini istedi.
Eğitim-Bir-Sen’in 6 kitaptan oluşan öğretmen hatıraları seti ile çeşitli dergilerin hediye edilmesi ile ziyaret sona erdi.
Ahmet Özer, Aydın Kalkan ve yönetim kurulu üyeleri kayseri vali yardımcısı Erdoğan Aygenç’i makamlarında ziyaret etti. Sendika ve sendikal çalışmalarla ilgili bilgiler veren Özer’in sendika yayın setinin hediye edilmesi ile ziyaret sona erdi.
            
                Mustafa KURBAN
      Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi
Başkan Yardımcısı ( Basın ve İletişim )