Kayseri 1 Şubesi

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ziyaret Edildi

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ziyaret Edildi

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne yeni atanan Murat Eskici’ye hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Ziyarete Eğitim Bir Sen şube başkanı Aydın Kalkan, il yönetim kurulu üyeleri ile ilçe yönetim kurulu başkan ve üyeleri katıldı.

Murat Eskici’ye yeni grevinde başarılar dileyen şube başkanı Aydın Kalkan, Kurum içinden, kurumu tanıyan bir atamanın yapılmasının birçok olumlu yönleri olduğu belirterek “ Genç, dinamik ve kurumu tanıyan bir arkadaşımızın atanmasından memnuniyet duymaktayız. Kayserinin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak her zaman sizlere destek olmaya hazırız. Ayrıca sendika olarak üyelerimizle yapacağımız çeşitli yarışma ve etkinliklerde sizlerle işbirliği ve yardımlaşmak isteriz” dedi.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti. Eskici, yaptığı açıklamada, "Genel Müdürlüğümüzün vermiş olduğu bu görevi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Kayserimiz spor şehri. Bu güzel şehirde sporu en iyi noktaya getireceğiz. Bunun için bütün sivil toplum kuruluşları ile sürekli işbirliği ve yardımlaşma içinde olacağız" dedi.

         İyi dilek ve temennilerle ziyaret sona erdi.

                                                                   Mustafa KURBAN

                                                               Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi

                                                              Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim)