Kayseri 1 Şubesi

EBS KAYSERİ 1 KADIN KOMİSYONUMUZ STK BULUŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİ

EBS KAYSERİ 1 NOLU ŞUBE KADIN KOMİSYONU TANIŞMA VE İSTİŞARE TOPLANTISINDA STK’LARLA BULUŞTU

 

 

Eğitim Bir Sen Kayseri Bir  Nolu Şube Kadın Komisyonu organizasyonunda; Kayseri Memur_Sen Konfederasyonuna bağlı İlgili birimlerin Kadın Komisyonu Başkan ve Yardımcıları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının kadın temsilcileri 'Tanışma ve İstişare Toplantısında' bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen Kayseri Bir Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Zekiye TAŞAR konuşmasında; Eğitimciler Birliği Sendikasının Türkiye genelindeki ve Kayseri özelindeki faaliyetlerine, Bahar Kalkanı Harekâtına verdikleri desteğe ve Corenavirus ile mücadelede neler yapılabileceği konularına değindi.

 

Katılımcıların tanıştığı ve bağlı bulundukları kuruluşların faaliyetlerini anlattığı, toplumsal sorunların ifade edildiği toplantıda, STK’ların kadın temsilcileri; bu tür organizasyonlar, kadınların bir araya gelip kaynaştığı, sorunların masaya yatırılıp çözüm arandığı, deneyimlerin paylaşıldığı ortamlardır. Bu anlamda bizi buluşturan Eğitim Bir Sen Kayseri Bir Nolu Şube Kadın Komisyonu Başkanı Zekiye TAŞAR' a ve Başkan Yardımcılarına teşekkür ediyoruz dedi.

Katılımın yoğun olduğu, katılımcıların birbirleri ile tanışıp güncel konuları değerlendirdikleri toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.